Гледайте филма „За къде пътувате на 19 март (събота) от

...
Гледайте филма „За къде пътувате на 19 март (събота) от
Коментари Харесай

„За къде пътувате“ на Георги Данаилов и Рангел Вълчанов по БНТ 1


Гледайте кино лентата „ За къде пътувате " на 19 март (събота) от 14:00 ч. по Българска национална телевизия 1

На 19 март (събота) от 14:00 ч., Българска национална телевизия 1 ще излъчи фантастичната комедия „ За къде пътувате ", изпълнена с философия и егоцентричност.

Филмът „ За къде пътувате " разкрива живота на един теоретичен служащ, който търси ново предизвикателство в живота си. На едно скучно съвещание, доцент Радев е осенен от нова концепция - да напусне цивилизацията и да стартира нов живот. След прост флирт с библиотекарката Катерина се насочва с Трабанта си към неизвестността.

По пътя е застигнат от загадъчно автомобилно колело, което го води в забравено от хората село с един-единствен гражданин - бай Деньо. Само знамение може да избави човешката непосредственост. И чудото става - намират остаряла карта на закопано богатство.

Режисьорите на „ За къде пътувате " са Георги Данаилов и Рангел Вълчанов. Оператор на лентата е Ивайло Пенчев, а музика е от Кирил Илиевски. В функциите феновете ще се насладят на присъединяване на Васил Банов, Иван Джамбазов, Стефан Бобадов, Иван Самоковлиев, Владимир Бонев, Никола Чиприянов, Никола Пашов, Надя Конакчиева, Иванка Шекерова, Наталия Каракулева, Богдан Казанджиев, Цветомир Иванов, Елена Райнова, Даниел Рашев, Димо Димов, Амели Пино, Димитринка Костадинова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР