Гледайки Игри на волята, в окото на бурята винаги са

...
Гледайки Игри на волята, в окото на бурята винаги са
Коментари Харесай

Валентин от "Игри на волята" е абсолютен #BoyfriendMaterial и имаме 5 причини за това

Гледайки " Игри на волята ", в " окото на бурята " постоянно са едни и същи герои - Мани, Неделчо, Елизабет, Паулина, Стратимир... Валентин обаче остава в сянка от тези драми, а ние си мислим, че би трябвало да обърнем малко повече внимание точно на него. Защо? Защото съгласно нас е измежду най-желаните участници в Игрите и то говорейки за него като... мъж! Защо Валентин е съвършеният #BoyfriendMaterial? Имаме най-малко 5 аргументи за това! Ето ги!

Виж още: Ах, тази Ксения! Коя е красивата брачна половинка на Андрей от " Игри на волята " и с какво се занимава 

1. Красив и добре поддържан е

Ами... което си е по този начин, си е по този начин! Валентин не е състезател, само че има много добра физика. Гледайки го и в Игрите, би трябвало да отбележим и че е един от най-обезкосмените участници (което, знаем, е много субективно като плюс). На фотосите си в Instagram той постоянно е с съвършено завършена брада и коса. С две думи: хубав и добре поддържан е!

2. Обича да пътува

А това е значимо! Милано, Кайро, Лондон, Тайланд, Париж... това са единствено част от дестинациите, от които е качил фотоси Валентин. Той явно обича да пътува, а това го прави още по-интересен мъж, с който една жена би желала да прекара времето си.

Виж още: Има ли грехове Семира от " Игри на волята "? Риалити звездата се пречисти на свято място

3. Няма фотоси с дами!

Не знаем прекалено много за Валентин, само че едно е реалност - в профила му няма фотоси с дами. Дали е single, не знаем, само че нищо не пречи да си представяме и мечтаем. 

4. Има сериозна специалност

Знаете по какъв начин е, колкото и да е готин човек, колкото и харизматичен да е, специалността на един човек си е негово отражение. А Валентин се занимава с криптовалути и одит. Сериозна работа! 

Виж още: Елизабет от " Игри на волята " сподели огромната си обич! Красавицата радва с есенни емоции 

5. Интелигентен е!

Последно, само че не и по значимост - Валентин е един от най-интелигентните и начетени участници в " Игри на волята ". Той е индивидът, който взема решение пъзелите на Приключенците, а това споделя доста. Професията му също го потвърждава. А всяка дама знае какъв брой значимо е да има защо да си приказва с индивида до себе си.

Изображение: https://www.instagram.com/valentinmichev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР