Гледат мярката за неотклонение на мъжа, пребил жена си в

...
Гледат мярката за неотклонение на мъжа, пребил жена си в
Коментари Харесай

Гледат мярката за неотклонение на мъжа, пребил жена си в Бобов дол

Гледат мярката за неотклонение на мъжа, пребил жена си в Бобов дол. С разпореждане на наблюдаващия прокурор, обвиненият Н.А. през вчерашния ден беше арестуван за период до 72 часа, по досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение.

На този стадий от следствието са събрани доказателства за това, че на 10 март в жилище в Бобов дол Н.А. предизвикал телесна щета на брачната половинка си.

За осъщественото от обвинения действие законът планува наказване „ отнемане от независимост “ до три години.

Мъжът беше арестуван в София, откакто опитал да се укрие. Клипът с домашното принуждение беше качен в обществените мрежи от майката на брачната половинка му, а самото видео е снимало едно от двете деца в фамилията.

„ Дъщеря ми е подвластна от него. “ Това сподели майката на пребитата жена, напомня SafeNews.

„ Детето ми изпрати клипа и беше написала „ Виж “. В момента, в който отидох в жилището, шурей ми беше много нападателен. Помолих го да напусне, защото жилището е на щерка ми и е предоставено от мен. Той си събра багажа и излезе. Не мога да схвана за какво щерка ми не желае да подава тъжба. Според мен е взаимозависимост, той знае по какъв начин да я манипулира. Искам да я остави на мира и тя да живее умерено ”, добави майката на потърпевшата.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР