Гледаме я всяка седмица в поредния нов епизод на и

...
Гледаме я всяка седмица в поредния нов епизод на и
Коментари Харесай

Никол Кидман и факторът SPF 100

Гледаме я всяка седмица в следващия нов епизод на и не стопираме да се изумяваме от нейната бледа и гладка кожа. Да, в никакъв случай няма да видите Никол Кидман с загар. Каква обаче е нейната загадка за това?

„ Никога не съм имала загар, даже и когато бях дете. Сега се веселя за това, тъй като по този метод съхраних кожата си ", споделя неотдавна в изявление актрисата. " За облиците в киното се веселя, че има спрей-тен и автобронзанти, от които от време на време нанасям на краката си, тъй като с малко повече цвят наподобяват по-добре. “

Независимо дали е на снимачната площадка, или не, постоянно нанася слънцезащитен артикул и употребява извънредно висока отбрана – SPF 100+ . Нещо повече, когато би трябвало да е дълго навън, тя поставя от него по няколко пъти дневно – през най-малко три часа, тъй като даже и този фактор е належащо да се употребява както всички останали. Със сигурност той обезпечава още по-надеждна отбрана от фактор 50+, а актрисата издава, че заради по-сухата си и плътна текстура е доста подобаващ като основа за.
               
on Jul 1, 2019 at 11:52am PDT

Специалистите предлагат при повече интензивности на открито през лятото да използваме допустимо, освен поради изгарянето й, само че заради всички тези рискове, които излагането на слънце води след себе си – рак на кожата, по-бързо стареене и пигментация. Оказва се, че разликата сред SPF 30 и SPF 50 може да е единствено 1% разлика в отбраната, само че от време на време този % може да се окаже решителен, изключително в случай че забравяме да нанасяме продукта по-често, обичаме слънцето и желаеме да имаме най-малко малко тен.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР