Гледаме преговорите с тежко отвращение - такъв срам и такова

...
Гледаме преговорите с тежко отвращение - такъв срам и такова
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Такъв срам и такова унижение никога през живота си не съм гледал

" Гледаме договарянията с тежко омерзение - подобен позор и такова оскърбление в никакъв случай през живота си не съм гледал от първия ред на Народното събрание ". Това сподели в " Денят стартира " депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов.

По думите му през последните 9 месеца ръководещото болшинство е направило всичко, само че не и да работи.

" Прегърнаха се две несъвместими обединения, подкрепени от трета, за която от дълго време площадът се произнесе за нейната функционалност в страната. Прегърнаха се този, който арестува другия - Петков с Борисов - девет месеца хвърляха тематики, свързани с това, че няма друга опция пред това държавно управление ".

Нито ще има еврозона от следващата година, нито ще има сухопътен Шенген, безапелационен е депутатът. 49-ият парламент би трябвало да отиде в историята - повече народна власт се прави с повече избори, разяснява той.

" Няма да ви изненадаме с това какво следва от наша страна. Нека хората излязат на едни демократични избори и да санкционират който би трябвало, да подредят по свое убеждение политическите партии. "

Станислав Балабанов е сигурен, че " ИТН " ще има по-сериозно посланичество в идващ парламент. Формулата на партията му остава същата - експертен кабинет, подсилен от повече политически обединения, само че без политически лица.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР