Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен Николов и му

...
Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен Николов и му
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен Николов

Гледам с вяра на кандидатурата на Пламен Николов и му поисквам триумф. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова, представена от Би Ти Ви, по време на посещаване в Гоцеделчевското село Попови ливади, където тържествено бе маркирана 118-та годишнина от експлоадирането на Илинденско-Преображенското въстание.

Тя добави, че тъкмо в точния момент президентът е връчил мандата на Има Такъв Народ.

„ С представянето на кандидатурата на Пламен Николов към този момент имаме напълно нова обстановка и формула за идващия кабинет. По този метод, спечелилата изборите партия, се ангажира към този момент партийно и политически със идващото ръководство. Предстои да забележим какъв ще бъде съставът на кабинета.

Фигурата на министър-председателя, който е партиен член в ИНТ и към този момент има своята политическа биография в тази партия, значи една доста по огромна отговорност и по сериозен политически ангажимент от Има Такъв Народ “, добави Йотова.

Вицепрезидентът изрази и вяра през идната седмица политическите пристрастености да притихнат и още веднъж напомни потребността от бързо сформиране на нов кабинет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР