Гледах и ВНИМАТЕЛНО слушах поредното интервю на премиера Борисов... пред

...
Гледах и ВНИМАТЕЛНО слушах поредното интервю на премиера Борисов... пред
Коментари Харесай

Бивш разузнавач: Г-н премиер, догорите с „Мариците“ не са подписани от БСП, а от Костов

Гледах и ВНИМАТЕЛНО слушах следващото изявление на премиера Борисов... пред обичаната му bTV. Все едно че виждам дясната му ръчичка Цветанов на протест на ГЕРБ в някой квартал в София или Пловдив. Не по този начин, Господин Премиер! Един министър председател, когато излезе да се оправдава, най-малко да го прави аргументирано, а не да си приказва каквото си желае.
Отново Българска социалистическа партия и Орешарски отговорни за тежкото положение, в което в този момент се намира България! Пламен Орешарски към този момент е не запомнил, че е бил министър председател една година, а ГЕРБ ръководи от 2009г., е с спиране от една година, когато министър председател беше Пламен Орешарски. Но да се върнем към обстоятелствата!

1. ГЕРБ-ПАРТИЯ -ДЪРЖАВА за първи път използвах през 2013г., когато министърът на Финансите Симеон Дянков от кабинета " Борисов -1 " източи 1.5 милиарда лв. от НЗОК и по този начин провокира колапс в Здравеопазването, който продължава и до през днешния ден.Парите по този начин и не са върнати на Здравната каса!

Отново повторих, че ГЕРБ е ПАРТИЯ-ДЪРЖАВА, когато Николай Младенов министър на Външните работи от кабинета Борисов-1 " разгласи " Ал-Кайда " за Легитимно държавно управление в Сирия. Дянков беше уволнен, а Младенов зае топлото място в Организация на обединените нации, да дава отговор за Ирак.

Тогава, през 2013г., президентът Радев не е бил президент и Върховен главнокомандващ Водоснабдителна система на РБългария, нито Корнелия Нинова водач на Българска социалистическа партия, тъй като и тя през последните две години назовава ГЕРБ ПАРТИЯ-ДЪРЖАВА!

2. Не участието ни в Европейски Съюз и НАТО са причина да не се осъществя построяването на АЕЦ " Белене ", а политическата импотентност на кабинетите " Борисов-1-2-3 ".

Вицепремиерът Бъчварова съобщи, че ГЕРБ спря трите плана с съветско присъединяване, измежду които АЕЦ " Белене ", а доста преди този момент Николай Младенов като министър на Външните работи рапортува на служител от Държавния департамент за прекъсването на плановете.

За Ваше сведениe, Унгария е член на Европейски Съюз и НАТО и Русия строи АЕЦ в Унгария, Турция е член на НАТО и Русия строи не една АЕЦ в Турция.

3. Не държавно управление с присъединяване на Българска социалистическа партия подписа договорите за " Марица-Изток- 1 " и " Марица-Изток-3 ", а държавното управление с министър председател Иван Костов!

" Бившия енергиен министър Делян Добрев и настоящ началник на енергийната комисия в Народното събрание, на особено свикана конференция през юли 2012 година сподели пред публицисти договорите за дълготрайно изкупуване на електрическа енергия от " Марица-Изток " 3 и " Марица-Изток " 1 са подписани на 13 юни 2001 година "

„ Договорите са подписани в наличието на тогавашния министър председател Иван Костов ", сподели тогава Добрев. Той изясни, че те са за 15 години и влизат в действие от момента, в който централите проработят. " Марица-Изток " 1 проработи на цялостна мощ на 30 декември 2011 година и до 2027 година "

Не мога да не призная, че има и позитивни неща! Не се подведохте по съшитата с бели конци от Англия провокация " Скрипал " и България не изгони съветски посланик. И заявихте, че в Черно море желаете да виждате кораби с туристи, а не Военна флотилия на НАТО...с българско присъединяване.

И по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, ЕВРОЧИНОВНИЦИТЕ бяха добре посрещнати, нахранени, охранявани и изпратени по живо по крепко от България,

а ТЕ неблагодарниците даже и не почетоха Вашия Отчет за Българското председателство, който слушаха единствено българските евродепутат и НИТО ЕДИН евродепутат, даже и от ЕНП нямаше нито един!

И последно!

Протестите са тъй като ГЕРБ трансформира България от Парламентарна република в Премиерска република и я докара до дъното във всички области!

И те няма да спрат, до момента в който кабинетът " Борисов.-3 " не си подаде оставката и президентът Радев не сформира Служебно държавно управление...с продължен период, което да приготви ПРЕДСРОЧНИТЕ Парламентарни избори, които са НЕИЗБЕЖНИ!

Димитър Димитров, Facebook

15.11.2018г., 11.00ч.

кадрови офицер от Разузнавателно управление на Генералния щаб, Разузнавателно ръководство на Генералния щаб,

отдел " Нелегално разузнаване "

01.09.1978г.-01.09.1993г.

президент на София клуб с позиции в 86 страни

от 22.12.1992г.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР