Гледах част от представлението “Вуйчо Ваньо“ на Театър Възраждане във

...
Гледах част от представлението “Вуйчо Ваньо“ на Театър Възраждане във
Коментари Харесай

Борисов поздрави филхармонията и Театър „Възраждане“: Браво, че намерихте вариант

„ Гледах част от представлението “Вуйчо Ваньо “ на Театър Възраждане във Facebook и живото лъчение на Софийска филхармония / Sofia Philharmonic, с цялото си почитание ги приветствам, че откриха вид. Подкрепям Ви скъпи другари актьори, интелектуалци, музиканти и създатели. Разбирам, че търпите загуби, разбирам, че контактът с публиката липсва, само че в тази ситуация не приказваме за хрумка, а за зараза “. Това написа във Facebook министър-председателят Бойко Борисов.

Той изяснява, че на видеоконференция с сътрудниците му от Европейския съвет са докладвани разбори на експерти, съгласно които коронавирусът ще засегне над 70% от популацията на Европа.

„ България към този момент има шест потвърдени случая. Навлизаме в същинската фаза на вируса и би трябвало да подхождаме рационално и с отговорност както към здравето, по този начин и към стопанската система. Затова с щаба се търси този рационален баланс. Накрая, няма да ви обливам с информация за ковид, с цел да се предпазим е нужна добра персонална и осведомителна хигиена и дисциплинираност “, моли той.

Борисов се обръща особено към хората на културата:

„ Благодаря Ви, че сте тези духовни водачи, които в сериозни обстановки като тази, преценявате трезво, солидарни сте, направихте своя цивилизационен избор в полза на общността и видно от публиката в обществените мрежи, умеете да обединявате. Благодаря Ви, предварителната защита е най-хубавото лекуване за всяка болест “. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР