Главсекът на МВР и силовият министър просто се занимават с

...
Главсекът на МВР и силовият министър просто се занимават с
Коментари Харесай

Острие на ГЕРБ показа снимка и обясни защо, заради Бойко Рашков убиват български граничари

„ Главсекът на Министерство на вътрешните работи и силовият министър просто се занимават с кадруване, вместо да се погрижат за служителите на реда и за хората си. Нито се грижат за тях, нито за това те да си правят работата.

Това съобщи в ефира на bTV Мануил Манев от ГЕРБ.

„ Това, което преля чашата, е че пре последните няколко дни, единствената работа, която и двамата правят, е да търсят някой различен отговорен “, изясни той.

„ Няма обща виновност – тя е ясна и съответна. Тя е на господин Рашков. Още 2021 година от трибуната на Народно събрание говорихме, че не би трябвало поддръжката на оградата да отива в Министерство на вътрешните работи, тъй като нямат благоприятни условия, сили и средства “, сподели Манов.

Той сподели и фрагменти на оградата, преди Министерство на вътрешните работи да стартира да я стопанисва и какъв брой добре е изглеждала.



Манев сподели и документ:

„ Няма и една трета от сумите, които са отпуснати, която да е изхарчена за оградата. Този отчет е направен от настоящето държавно управление “, сподели той.

По думите му сумите са отишли за заплати, за ремонт на дронове и така нататък, само че не и за поправяне на оградата. Министерство на вътрешните работи и МО са си прехвърляли отговорности и задължения. Затова споделям, че господин Рашков е отговорен за всичко. Демерджиев обаче не пожела да излезе и да съобщи истините за всичко това, а потегли да търси провинен “, сподели още той.

Според него през вчерашния ден дори се стигнало до такава степен, че да се каже надали не, че служителите на реда сами са си отговорни за протичащото се по границата.

„ Недопустимо е да излезеш и да не заявиш истината “, безапелационен е той.

„ Не може да излезеш и да кажеш, че служителят е убит в главата и това показвало, че нямало чак подобен проблем, че нямало бронирани жилетки. Това е светотатство “, безапелационен е той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР