Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров заяви за CSKA.BG, че

...
Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров заяви за CSKA.BG, че
Коментари Харесай

Велизар Димитров: ЦСКА може да бие "Лудогорец" и да спечели титлата

Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров съобщи за CSKA.BG, че алените имат всички причини да завоюват семейството си на " Лудогорец " в събота.

" Разбира се, че желанието ми е да победим, без значение, че ще бъде доста мъчно. В подготовката се изиграха много положителни инспекции и против стойностни съперници. В момента ЦСКА разполага с положителни футболисти и построи боеспособен състав. В подобен мач постоянно изходът е неразбираем, само че се надявам резултатът да бъде положитилен за нас ", показа Димитров.

" Титлата е напълно действителна цел и най-важното - постижима. Мнозина чакат ЦСКА да е главен съперник на " Лудогорец " този сезон и дружно с " Левски " трите тима ще водят борба за първото място. Ако има феърплей, то ЦСКА би трябвало да завоюва най-после и да победи с 32-та купа ", добави още основният скаут на клуба.

" В сряда " Лудогорец " игра мач в евротурнирите против " Жалгирис ", само че нямам доверие футболистите на разградчани да са изтощени. Цикъл " сряда - събота " е потребен за всеки тим. Учудих се доста, откакто " Лудогорец " и " Левски " отложиха мача си от пърия кръг. Не мисля, че това им оказа помощ, в противен случай. Само в България сме привикнали да се оплакваме от тежка стратегия. Навсякъде по света огромните тимове играят в подобен цикъл и никой нищо не споделя, а играят ", показа Велизар Димитров пред CSKA.BG.

" Срещу " Славия " изпуснахме много положения и тимът игра добре. Но момчетата би трябвало да свикнат с мисълта, че огромна част от мачовете ще се играят по този метод - против затворена скица и добре пакетирани съперници. Първите срещи постоянно са по-трудни, футболистите не са още добре сработени, защото има и нови попълнения. Играчите би трябвало да свикнат с мисълта, че нито една победа и нито една точка не идва безплатно, за триумфът би трябвало да се води война непрекъснато и постоянно на 100%. В ЦСКА няма място за разпределяне, тъй като това е най-големият клуб в България ", приключи Димитров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР