Главният секретар на МВР Живко Коцев заяви, че късно в

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев заяви, че късно в
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Получихме писмо да приберем в карго център машините

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев съобщи, че късно в петък е получено писмо машините за гласоподаване да се върнат назад в центъра, откъдето са взети.

„ На съображение решение на ЦИК, имаме одобрен транспортен график от 27.10 за превозване на машините до съответните регионални центрове. Късно нощес получихме второ писмо да ги върнем назад в центъра откъдето са взети ". Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, предава
Коцев съобщи, че Министерство на вътрешните работи към момента не разполага с отчета на ДАНС. „ Министерство на вътрешните работи не разполага с детайлности, не е ангажирано на този стадий публично ", сподели Коцев.

Министерство на вътрешните работи ще извърши закона подобен, какъвто е, увери Коцев. В днешния ден всички секционни изборни комисии ще бъдат обезпечени с физическа защита и ще сътвори условия за законосъобразно осъществяване на изборите.

Ако решението за машините се промени, Министерство на вътрешните работи ще го извърши и ще направи всичко належащо да закара машините до секциите, изясни още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

1080 са сигналите за нарушавания на изборните права на жителите, изясни още Коцев. „ Част от тях са за нарушавания на изборното законодателство, други са за заличаване и разваляне на предизборни афиши и плакати, за корпоративен избор ", сподели Коцев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР