Главният секретар на МВР Живко Коцев потвърди в Шумен, че

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев потвърди в Шумен, че
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: В няколко служби има сигнали срещу президентството

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев удостовери в Шумен, че в Министерството на вътрешните работи са постъпвали сигнали против президентството.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев удостовери в Шумен, че в Министерството на вътрешните работи са постъпвали сигнали против президентството. Докладът ще бъде подготвен още през днешния ден, само че данните в него ще бъдат оповестени от политическото управление. Вчера националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски попита за какво няма информация за каузи с висок публичен интерес.

" Предварителните сведения удостоверяват, че са постъпвали такива сигнали. Очаквам да ми се показа финален отчет, да стане ясно какъв е техният брой, в кои структури са подавани, какъв е техният темперамент и едвам тогава можем да дадем цялостната информация за какви случаи, защо се касае, къде са постъпвали, коя работа ги е отработвала и тяхното придвижване. При всички положения сигналите са отработвани, осъществявани са инспекции и допускам, че са докладвани в прокуратурата, това е мое съмнение, само че такава е логиката ", съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Живко Коцев сподели, че в разнообразни служби на вътрешното ведомство са постъпвали сигнали във връзка с президентството.

Той сподели още, че е образувана работна група в Министерство на вътрешните работи, която да обезпечи използването на ограниченията, свързани с Шенген и опазването на външните граници на Европейския съюз.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР