Главният секретар на МВР Живко Коцев е излязъл в болничен

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев е излязъл в болничен
Коментари Харесай

По време на скандала: Живко Коцев излезе в болничен, не се чувствал добре

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е излязъл в болничен след абсурда към него, който се вихри откакто стана известно, че той се познава с татко и наследник Марин и Стефан Димитрови, считани за близки до контрабандиста, Никола Николов-Паскал, оповестява „ 24 часа “.

В медийното пространство се появиха и фотоси на тримата, а на една от тях Коцев театралничи с часовник за 50 хиляди лв., за който се счита, че му е подарен от Стефан Димитров.

Според близки до следствието имало настройка Коцев да бъде упрекнат до края на седмицата по делото против проведената незаконна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. По това обвиняване в ареста са шефката на митниците Петя Банкова, предприемачът Стефан Димитров, а татко му Марин Димитров, който също е обвинен, е в „ Пирогов “, тъй като в събота преди мярката за неотклонение, се почувства доста зле и по неотложност беше извикан екип на „ Бърза помощ “ в Съдебната палата.

Според проверяващи не било изцяло несъмнено, че Коцев ще бъде упрекнат. Причината била, че основният секретар е в болничен и не се чувствал добре. Затова можел и да изиска да се отсрочи повдигането на обвиняването.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР