Главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев заяви пред

...
Главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев заяви пред
Коментари Харесай

Живко Коцев: Кръгът на проверяваните за убийството на Пейо Пеев се разширява

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев съобщи пред публицисти в Плевен, че кръгът от проверявани по отношение на убийството на Пейо Пеев в столичния квартал " Драгалевци " се уголемява, съобщи БНР.

 

Образувано е досъдебно произвеждане за персонално укривателство. 

 

По случая се работи извънредно интензивно - разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев за убийството в " Драгалевци ": 

 

" Кръгът от проверяваните лица се уголемява. Ние считаме, че има и други забъркани и при първия комфортен миг, в който съберем задоволително доказателства, ще ги афишираме и ще ги представим. Засега остават единствено двама привлечени към наказателна отговорност. Това е брачната половинка и нейната майка ".

 

Очаква се прокуратурата да изиска непрекъснато задържане под стража на Габриела: 

 

" Ние имаме идея по този въпрос. Нейната мярка ще бъде протестирана от наблюдаващия прокурор. Трябва да се спазят процесуалните периоди за обжалване и за протестиране ".

 

Главният секретар Живко Коцев изслуша доклада на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи за предходната година и сподели: 

 

" Има известно завишение на равнището на грабежите, само че там също има прогрес по разкриваемостта. Що се касае до закононарушенията срещу собствеността, също има положителни резултати ". 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР