Главният секретар на ИТН Виктория Василева смята за странно, че

...
Главният секретар на ИТН Виктория Василева смята за странно, че
Коментари Харесай

Виктория Василева: Никой не може да спре членове на ИТН да отидат в бъдещата партия на Янев

Главният секретар на Има Такъв Народ Виктория Василева счита за необичайно, че името ѝ е било завъртяно като част от новия политически план на Стефан Янев. По Българска национална телевизия тя съобщи, че е част от " ИТН " и не счита да минава към друга партия.

На въпрос дали е допустимо политици от Има Такъв Народ да преминат към неговата партия, тя отговори:
" Членството в една партия е непринуден акт и в случай че има хора, които решат от нашите редици да отидат при него, няма кой да ги спре. Знаете, че през последните 30 години хората прелитат от една партия в друга - това са човешки реакции. Не мисля, че от страна на Има Такъв Народ ще има някакъв отлив към партията на господин Янев ".

На въпрос дали кандидатурата на Любомир Каримански ще бъде оттеглена, в случай че той получи поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи, Василева отговори:
" Не виждам за какво се прави такава драма от това, че един претендент може да бъде подсилен от опозицията. Още повече, ние не сме хора, които могат да въздействат върху техните решения и това кого от претендентите ще подкепят. Заради това ще има чуване на дамата претенденти в комисията по бюджет и финанси, същият този спор след това ще бъде и в пленарна зала ".

" Не мисля, че има заплаха за обединението изключително при избор на съмнение, тъй като в тази извънредно тежка обстановка, в която се намира България е извънредно безконтролно и рисково в този миг да се събарят държавни управления, да се отива на избори ", разяснява още тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР