Главният прокурор Уилям Бар в понеделник вечерта наредил на властите

...
Главният прокурор Уилям Бар в понеделник вечерта наредил на властите
Коментари Харесай

Бар наредил да се разчисти тълпата около Белия дом

Главният прокурор Уилям Бар в понеделник вечерта наредил на управляващите да разчистят навалица от протестиращи, събрали се покрай Белия дом, съгласно чиновник на Министерството на правораздаването, минути преди телевизионния адрес на президента Доналд Тръмп от Розовата градина.

Бар и други висши чиновници от организации, виновни за обезпечаването на Белия дом, авансово възнамеряваха да обезпечат по-широк периметър към площад Лафайет , зелено пространство във федерална благосъстоятелност, северно от постройката, в отговор на пожари и опустошения, породени от протестиращите в неделя вечер, заяви Си Ен Ен.
 Тръмп изригна против
Тръмп изригна против " отрепки, нищожества и неудачници ", протестиращи в Ню Йорк

Настоява няколко пъти да се употребява националната армия

Този проект, създаден по-рано в понеделник, щеше да почисти региона, употребен по-късно за разходката на президента до близката епископска черква " Свети Йоан " за фотография, сподели служителят.

Главният прокурор видял, че регионът не е изпразнен, и сподели на полицията да почисти региона, съобщи формалният чиновник.

Ако федералните правоприлагащи органи са срещнали опозиция от протестиращите, би трябвало да се приложат ограничения за надзор на тълпата, сподели Бар.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР