Главният прокурор Сотир Цацаров е възложил на ГД "Национална полиция"

...
Главният прокурор Сотир Цацаров е възложил на ГД "Национална полиция"
Коментари Харесай

Провeряват всички къщи за гости, построени с европейски пари

Главният прокурор Сотир Цацаров е упълномощил на Групово дело "Национална полиция " осъществяване на инспекция за използването им по предопределение на всички къщи за посетители на територията на страната, финансирани от Европейския аграрни фонд . Проверка е предоставена и за добитите с финансова помощ от Европейски Съюз коли, оповестиха от прокуратурата.

Върховна касационна прокуратура извърши инспекция на изнесените в медиите изказвания за осъществени от заместник-министър на стопанската система Александър Манолев злоупотреби със средства, засягащи финансовите ползи на Европейския съюз и сезира КПКОНПИ за извършаване на инспекция и преценка за спор на ползи за Александър Манолев.

Окръжната прокуратура в Благоевград образува и досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.248а ал.3 от Наказателен кодекс, касаещо показани погрешни сведения по план по размер 311 „ Разнообразяване към неземеделски действия “ по Програма за развиване на селските региони /ПРСР/ 2007 – 2013 година, финансирана от Европейския аграрни фонд за развиване на селските региони.

На 23.04.2019 година Върховна касационна прокуратура разпореди на ГДНП и инспекция по изявления в медиите за употребени не по предопределение на къщи за посетители, финансирани със средства на Европейски Съюз от фамилията на народния представител Елена Йончева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР