Главният прокурор Сотир Цацаров бе уведомен официално, че турските съдебни

...
Главният прокурор Сотир Цацаров бе уведомен официално, че турските съдебни
Коментари Харесай

Турция ни предава Митьо Очите в петък

Главният прокурор Сотир Цацаров бе известен публично, че турските правосъдни управляващи са почели настояването му за екстрадиция на Димитър Желязков от Турция в България.
Фактическото предаване на лицето ще бъде осъществено на 15.02.2019 година в полицейски сектор на летище „ Ататюрк “ - гр. Истанбул, в сходство с оферти от Главна дирекция „ Охрана “ при Министерство на правораздаването на Република България проект, утвърден от турското Министерство на правораздаването, оповестяват от прокуратурата.
Съобразно този проект трима чиновници от Главна дирекция „ Охрана “ при Министерство на правораздаването на Р България ще одобряват арестувания обвинен Желязков и ще го конвоират до България с полет, идващ на летище гр.София на 15.02.2019 година в 20.25 ч.
Припомняме, че Димитър Желязков бе арестуван в гр. Истанбул на 04.08.2018 година в осъществяване на молба за неговото интернационално търсене и задържане за задачите на наказателното му гонене в България по наказателно произвеждане на Специализираната прокуратура. В периода на задържането му основният прокурор насочи молба за екстрадиция на Желязков в сходство с Европейската спогодба за екстрадиция, която е почетена от турските управляващи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР