Главният прокурор на Република България Иван Гешев проведе днес, 07.10.2021

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев проведе днес, 07.10.2021
Коментари Харесай

Главният прокурор Иван Гешев проведе работна среща с магистратите от Апелативен район-Пловдив

Главният прокурор на Република България Иван Гешев организира през днешния ден, 07.10.2021 година, работна среща с прокурори и следователи от Апелативен район-Пловдив, която се състоя в образователната база на прокуратурата в „ Цигов чарк “, гр. Батак, оповестиха от прокуратурата.

Акцент в диалога бе противодействието на закононарушенията, свързани с нарушение на политическите права на жителите, по отношение на идните избори за президент и Народно заседание.

Главният прокурор обърна внимание и върху ролята, които правоохранителните органи имат за недопускане на нарушавания на Закона за придвижване по пътищата с оглед зачестилите случаи на тежки пътно-транспортни катастрофи. Иван Гешев подсети, че още преди година и половина Прокуратурата на Република България е показала съответни експертни оферти за законодателни промени, приемането на които би имало мощен предпазен резултат.

Друг акцент в срещата бе подложен върху водещата роля на прокурорите по места в битката против стандартната престъпност.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР