Главният прокурор на Република България Борислав Сарафов проведе работна закуска

...
Главният прокурор на Република България Борислав Сарафов проведе работна закуска
Коментари Харесай

Главният прокурор на работна закуска с посланиците на ЕС, САЩ и Англия

Главният прокурор на Република България Борислав Сарафов организира работна закуска с посланиците на страните членки на Европейския съюз , Съединените американски щати и Кралство Англия . Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.
 Прокуратура на Република България
Във формата, който се организира в резиденция „ Бояна “ , присъединяване взеха още заместител основните прокурори Мария Павлова и Елена Каракашева , както и вътрешният министър Калин Стоянов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.
 Прокуратура на Република България
Пред посланиците и представители на дипломатическите задачи основният прокурор показа целите на прокуратурата в наказателната политика , свързани с противодействието на трансграничната проведена престъпност , корупцията и тероризма . Акцент в диалога бе подложен върху продължаването на правосъдната промяна и обезпечаването на господство на закона като значима причина за възстановяване и развиване на бизнес климата , както и увеличение на задграничните вложения в страната.
 Прокуратура на Република България
Подчертани бяха положителните контакти сред способените български институции и тези от страните членки на Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия.  Участниците в работната закуска показаха подготвеност за провеждането на сходни формати и отсега нататък с оглед установяването на директен разговор сред сътрудниците за обезпечаването на дейно взаимоотношение в региона на правоприлагането. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР