Главният прокурор Иван Гешев устно е уведомил наблюдаващите прокурори, че

...
Главният прокурор Иван Гешев устно е уведомил наблюдаващите прокурори, че
Коментари Харесай

Гешев готов да присъства на разпита на обвинения по аферата ...

Главният прокурор Иван Гешев устно е уведомил наблюдаващите прокурори, че има подготвеност да участва при разпита на Борислав Колев, упрекнат за пране на пари за автомагистрала " Хемус ". Това излиза наяве от известие на Софийската градска прокуратура.

Във вторник състав на Апелативен съд - София, взе мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Колев.

След постановяването на мярката братът на обвинения съобщи пред медии, че Борислав Колев желае среща с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и с основния прокурор Иван Гешев.

Наблюдаващите прокурори при Софийската градска прокуратура неотложно са издали позволение, с което се разрешава на разпита да участва и основният прокурор. Наблюдаващите прокурори персонално ще проведат разпита на обвинения при съблюдаване на всички законови условия в постройката на Софийската градска прокуратура, показват от пресцентъра. За готовността на основния прокурор да участва на разпита към този момент е осведомен и бранител на обвиненото лице.

Софийската градска прокуратура е разпоредила на Главна дирекция " Охрана " привеждането на обвинения в постройката на прокуратурата за дейности по следствието с негово присъединяване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР