Главният прокурор Иван Гешев не знае кой политически гений се

...
Главният прокурор Иван Гешев не знае кой политически гений се
Коментари Харесай

Гешев се диви кой политически гений иска да скара БАН и съдебната система

Главният прокурор Иван Гешев не знае кой политически талант се пробва скара правосъдната власт с Българска академия на науките . При влизане във Висшия правосъден съвет (ВСС) преди съвещанието на кадровия орган, Гешев разяснява пред публицисти, колкото и страната да бъде предоставена на Българска академия на науките е включена в страната за финансиране на всички браншове.

Гешев сподели, че е в положителни връзки с учените и професорите от Българска академия на науките, като подсети, че бил подсилен при избора му за основен прокурор от няколко професори и учени като Анто Дончев, Сгурев, Георги Марков и други. " Това са едни велики българи - последните български будители ", акцентира основният прокурор.

За орязването на бюджета на прокуратурата и правосъдната власт с 23 млн. евро. лева, с цел да ги дадат на Българска академия на науките , Гешев съобщи, че това ще е в действителност и на практика празник за мафията и олигархията, в случай че се случи. Като затвори прокуратура, това е в полза на проведената престъпност, показва Гешев, който отхвърли да разяснява решенията на Конституционния съд. Въпреки това Гешев изпитва сериозна паника за върховенството на закона и правото. Ако има подобен проблем, няма да е поради подправената вест за това, че има проблем с Плана за възобновяване , а ще е тъкмо да спечелите това, което се прави. Ние продължаваме да сме мощно загрижени за това, което се развива, това е следващата смешна политическа офанзива, категория бе Гешев.
 Йотова се надава да има повече средства за Българска академия на науките
Йотова се надава да има повече средства за Българска академия на науките

Тя пояси, че е осведомена с протестното писмо на музейните експерти

Парламентът е висшият орган в една парламентарна република и се надява, че депутатите ще дадат образец за решението на Конституцията с висотата на своята отговорност. Интерес ще има единствено престъпността, а освен българските жители, когато парите се вземат от един бранш на правосъдната власт и се дадат на, сподели още Гешев.

" Основните опасения, които са пред депутатите на ниските парламенти за това, че са на разположение съществени проблеми с върховенството на правото в България и с правата на индивида, за това, че има всички повече случаи на нарушение на закона от Министерството на вътрешните работи, и доста е полицейски произвол други проблеми, които не се връщат към равнищата преди приемането ни Европейски Съюз ", сподели още основният прокурор Иван Гешев пред.

Той добави, че е изпратен до ръководителя на 47-ото Народно заседание Никола Минчев и до ръководителя на Комисията по бюджет и финанси Любомир Каримански писмо. В него се показва негативно мнение по отношение на направеното предложение за смяна на държавния бюджет за 2022 година, след приемането му на първо четене от Народното събрание.
 Повече пари за Българска академия на науките и музеите на второ четене
Повече пари за Българска академия на науките и музеите на второ четене

Академията ще получи спомагателни 20 млн. лв., музейните служащи - 12 млн. лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР