Главният прокурор е бил без семейството си в автомобила, до

...
Главният прокурор е бил без семейството си в автомобила, до
Коментари Харесай

Иван Гешев: Не бях със семейството си при атентата

Главният прокурор е бил без фамилията си в автомобила , до който в понеделник избухна гърмеж. Това удостовери Иван Гешев в изявление за Българска национална телевизия и прецизира, че в колата е бил със чиновници от НСО.

Гешев отдава разминаванията в говоренето по тематиката на тълкования на негови известия, с които неофициално е дал отговор на публицисти.

Кортежът с основния прокурор не е спрял след гърмежа, а е траял придвижването си към столицата, съобава още Българска национална телевизия, цитирайки изявлението си с Иван Гешев.

Пред Българска национална телевизия Гешев, който сега се намира в Ню Йорк по служебни каузи, оповестява още, че кортежът не е спрял след гърмежа , а е траял придвижването си към столицата. Той удостовери и, че маршрутът, по който се е прибирал в София, е постоянно употребен.

Иван Гешев не разяснява изказванията на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев за силата на гърмежа като акцентира, че единствено експертизите могат да дадат прецизен отговор на въпроса.

Иван Гешев не разяснява изказванията на служебния вътрешен министър за силата на гърмежа като акцентира, че единствено експертизите могат да дадат прецизен отговор на въпроса .

Обърна внимание обаче, че предварителните изводи за мощ с 3 кг тротилов еквивалент са направени от чиновници на Отряда за битка с тероризма, който е към Министерство на вътрешните работи.
 Ботьо Ботев: Взривът при атентата против Гешев не е бил с 3 кг тротил, даже няма и кратер
Ботьо Ботев: Взривът при атентата против Гешев не е бил с 3 кг тротил, даже няма и кратер

Целта на опита за атентат - заплашване

Аз не чух министърът на вътрешните работи да се извини за това, че сподели, че има обвинен за този атентат и за този гърмеж.

В петък в Народното събрание служебният вътрешен министър съобщи, че е потърпевш единствено леко фарът на бронирания автомобил, както и че гърмежът няма силата да наруши отбраната на колата, в която се е возил основният прокурор.

Теза, която се разминава с изказванията на следствието. Коментира още, че не е ясно за какво израелският специалист, посетил мястото , е дошъл малко преди взира и кой го е пуснал на огледа, уточни Българска национална телевизия.
 Сарафов се извини, че е бил измамен и не е схванал думите на Гешев
Сарафов се извини, че е бил измамен и не е схванал думите на Гешев

В публична позиция той отхвърля операциите по тематиката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР