Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск написа в Twitter,

...
Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск написа в Twitter,
Коментари Харесай

Илон Мъск „обмисля да зареже всичко и да стане инфлуенсър на пълен работен ден

Главният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск написа в Twitter, че „ обмисля “ да напусне работата си и да стане инфлуенсър, съобщи Ройтерс.

„ Мисля да напусна работата си и да стана инфлуенсър на цялостен работен ден ", написа Мъск в Twitter, без да дава повече разяснения.

От коментара не става напълно ясно дали Мъск, който е прочут с ексцентричните си изявления, в действителност обмисля сходен ход.

Мъск, който е създател и основен изпълнителен шеф на галактическата компания SpaceX, началник на софтуерният стартъп Neuralink и инфраструктурната компания The Boring Company,заяви по време на конферентен диалог през януари, че чака да заема поста на основен изпълнителен шеф на Tesla за интервал от „ няколко години ", напомня Ройтерс.

„ Би било хубаво да имам повече свободно време, вместо да работя по през целия ден и нощ – от пробуждане до лягане, 7 дни в седмицата. Доста е интензивно “, разяснява най-богатият човек на планетата.

Миналият месец Мъск попита своите почитатели в Twitter дали да продаде 10% от каузи си в Tesla. Анкетата на Мъск в Туитър събра над 3,5 милиона вота и 57,9% от хората гласоподаваха с " да ". Оттогава насам той е продал акции на стойност близо 12 милиарда $.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР