Главният изпълнителен директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск заяви,

...
Главният изпълнителен директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск заяви,
Коментари Харесай

Мъск: Време е Доналд Тръмп да отплава към залеза

Главният изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX Илон Мъск съобщи, че някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп би трябвало “да окачи шапката си и да отплава към залеза.”

В известие в Twitter, където Мъск има над 100 милиона почитатели, той написа: “Не ненавиждам този човек, само че е време Тръмп да окачи шапката си и да отплава към залеза. Демократите също по този начин би трябвало да отдръпват офанзивата – не правете по този начин, че единственият метод Тръмп да оцелее е да си върне президентския пост.”

През уикенда Тръмп назова Мъск “измамник”, заявявайки, че в предходни диалози сред тях милиардерът е казвал, че е дал своя вот за него. Мъск обаче опроверга това изказване в Twitter и отвърна на Тръмп.

Главният изпълнителен шеф на Tesla е казвал, че първият му избор за републиканската партия е бил за Майра Флорес в Тексас.

Миналия месец Мъск съобщи, че клони към това да гласоподава за губернатора на Флорида Рон ДеСантис, в случай че се кандидатира за президент през 2024 година

Коментарите на Мъск по отношение на Тръмп пристигнаха след един под напрежение ден за неговия бизнес.

Неговата галактическа компания организира проби с ракетен ускорител, които приключиха с непредвидена детонация в Бока Чика, Тексас.

Мъск също по този начин е изправен пред правосъдна борба с Twitter, откакто съобщи, че желае да приключи договорката за придобиването на компанията на цена от 54.20 $ за акция. От Twitter оповестиха, че основанието за преустановяване на договорката е “невалидно и непозволено.”
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР