Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм

...
Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм
Коментари Харесай

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен шеф на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм по отношение на бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки обилни темпове на приемане, надхвърлящи даже растежа на интернет.

По време на скорошен подкаст с Bankless Пал разшири по-ранното си изказване, направено в X, като допусна, че приемането на криптовалути напредва два пъти по-бързо от интернет.

Пал акцентира нуждата да се вземат поради както портфейлите, по този начин и IP адресите, когато се правят оценка темповете на приемане.

Макар че отчетите сочат към 550 милиона консуматори на криптовалути, Пал се застъпи за фокусиране върху “активните адреси на портфейли ”, а не върху обособените консуматори.

Предвиждайки бъдеще, в което финансовата система ще премине напълно към “токенизирани релси ”, Пал акцентира постепенния темперамент на тази еволюция, защото крипто промишлеността узрява и усъвършенства ограниченията за сигурност.

Той чака приемането на криптовалутите да доближи един милиард консуматори до 2025 година, като пазарната капитализация на промишлеността ще доближи $12 трилиона през идващия бичи цикъл и зашеметяващите $100 трилиона до 3032 година

Обсъждайки въздействието на приемането на криптовалути, Пал акцентира експоненциалния напредък на Solana ( SOL ) по време на бичия цикъл през 2021 година, който се дължи на бързото приемане от потребителите.

Що се отнася до идното показване на алткойните, Пал допусна, че монетите с високи равнища на приемане, като Sui ( SUI ), Aptos ( APT ) и Cosmos ( ATOM ), могат да бъдат водещи в скока. Той означи настоящото изместване на пазара към летния интервал, като чака Биткойн да доближи нови върхове, преди алткойните да придобият доминация, сигнализирайки за началото на алткойн сезона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР