Главният изпълнителен директор на Aon, един от най-големите застрахователни брокери

...
Главният изпълнителен директор на Aon, един от най-големите застрахователни брокери
Коментари Харесай

Шефът на Aon настоява за по-добри модели за „напрегнатия“ пазар на имуществено застраховане

Главният изпълнителен шеф на Aon, един от най-големите застрахователни брокери в света, прикани за по-добро моделиране на климатичните опасности, като сподели, че изискванията на пазара на имуществено обезпечаване са „ уплашен “ след скока на искове от рискови метеорологични условия.

Застраховката на дома става все по-недостъпна в региони като Калифорния и Австралия, защото световното стопляне направи бурите, наводненията и горските пожари по-чести и тежки. Проблемите частично се дължат на отдръпването на презастрахователите, чиито контракти споделят разноските за изплащания при произшествия в основата на пазара на имуществено обезпечаване.

„ Предизвикателствата са действителни “, сподели основният изпълнителен шеф на Aon Грег Кейс в изявление с Financial Times. Относно напъните да се намерят застрахователи и вложители, искащи да поемат опасности от произшествия на цена, която в последна сметка е налична за потребителите, той добави: „ Това равновесие е подложено на стрес тъкмо в този момент. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР