Главният готвач Дарън Макгрейди, който няколко години работи за кралското

...
Главният готвач Дарън Макгрейди, който няколко години работи за кралското
Коментари Харесай

Закуската на принцесата: С каква храна Даяна започвала деня си

Главният готвач Дарън Макгрейди, който няколко години работи за кралското семейство, разкри обичаната закуска на принцеса Даяна. Оказа се, че менюто й е много извънредно и няма общо с желанията на други членове на семейството.  

Готвачът разгласява видео в канала си в YouTube, в което споделя на клиентите по какъв начин да подготвят „ идеалната британска закуска “ , която принцесата на Уелс обожава. И въобще не приказваме за овесени ядки или бъркани яйца, а за печен фасул. Според Макгрейди Даяна изяждала цяла консерва заран.  
                             

„ Приготвях фасул за закуска в Бъкингамския замък, принцеса Даяна ги обожаваше “ , разяснява Дарън. „ Звучи налудничаво, само че в случай че се замислите, печеният фасул има единствено седем грама захар, високо наличие на протеини, фибри и малко мазнини. Така че е съвършен избор преди подготовка във фитнеса, който Даяна посещаваше след закуска “. 

Много клиенти оцениха британската закуска на готвача и оставиха въодушевени мнения. 

Във видеото Дарън засегна и тежката тематика за булимията, от която страда принцесата. В продължение на доста години питателните разстройства са били подозрително средство за намаляване и метод принцесата да излее нервното напрежение. 
                             

Макгрейди споделя, че е готвел доста ястия за Даяна. „ Винаги съм се чудил за какво тя има потребност от цялата тази храна, само че нищо не можех да направя. Там бях готвач, работата ми беше да сготвям ”. 

Дарън признава: „ Не бях психолог или доктор, който да каже, че тя не би трябвало да яде всичко това. Знаех, че нещо не е наред, само че не разбирах какво е булимия. ” 

Той също по този начин означи, че Даяна интензивно се е борила с разстройството си и е говорила доста за него с вярата, че други хора могат да се оправят с булимията. В последна сметка, съгласно основния готвач, принцесата съумява да преодолее заболяването и да построи естествени хранителни привички.  

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР