Главният архитект на София Здравко Здравков е разговарял с мажоритарния

...
Главният архитект на София Здравко Здравков е разговарял с мажоритарния
Коментари Харесай

Наско Сираков на среща с главния архитект на София за козирката на Герена

Главният проектант на София Здравко Здравков е разговарял с мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков нощес във връзка проблема с козирката на Сектор А на стадион " Георги Аспарухов ".

" Снощи се чухме с Наско Сираков. Касае се за дотъкмяване на един стадион, който е стартират като структура. Сектор А не е затрупан на " Герена ", а неговото покриване би трябвало да дава отговор на условията на УЕФА, като това ще коства много средства. Такава прилика козирка – естрада, не трябва да се прави, стадионът има голяма потребност от покриване, тъй като без него стартира да се разрушава. Всеки знае, че една постройка без покрив, стартира наводнение ", стартира Здравков пред Българска национална телевизия.

" Трябва да се откри незабавно решение за покриване на Сектор А, само че не е единствено покриването, има много сериозна смяна в осветлението, в другите браншове, с цел да се покрият условията на УЕФА. Трябва да се намерят съществени средства. Финансовият запас за сходни уреди е голям. Трябва да се сметне какъв брой средства трябват. Тук е въпросът е да се откри нужното финансиране, напрежение ще има, до момента в който няма явен финансов запас ", приключи основният проектант.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР