Главната прокуратура в Охрид поиска да бъде конфискуван паспортът на

...
Главната прокуратура в Охрид поиска да бъде конфискуван паспортът на
Коментари Харесай

Прокуратурата в Охрид: България да даде адреса на Пендиков, за да бъде разпитан

Главната прокуратура в Охрид изиска да бъде иззет паспортът на втория нападател на секретаря на Българския културен клуб Цар Борис Трети Християн Пендиков и България да даде адреса на бития мъж, с цел да може да бъде извикан, с цел да свидетелства.

На 19 януари обвиненият, дружно с още едно лице, против което към този момент има формирано произвеждане и има импортиран обвинителен акт, от ненавист към национална и етническа принадлежност нападнали жертва, заявил се като българин, нанасяли му удари с ръце и крайници по главата и тялото и са му нанесли тежки телесни повреди.

Прокуратурата предложи на съда да дефинира на сегашния обвинен следните ограничения - краткотрайно лишаване на пътен или различен документ за прекосяване на държавната граница, т.е. възбрана за издаването му и възбрана за потребление на персонална карта за прекосяване държавната граница, както и обвързване за от време на време явяване – на всеки 7 дни пред способния държавен орган.

Заподозреният, както и предходният обвинен по това произвеждане, твърди, че има единствено македонско поданство.

Събират се доказателства за инспекция на обвиняванията в подадената против обвинения сигнал. За вярното определяне на фактическата конюнктура ще е належащо потърпевшият да взе участие в производството пред прокуратурата като очевидец. С оглед на това Главната прокуратура в Охрид ще сезира способените органи в Република България за даване на адреса на актуалното му местоживеене​, осведомиха локални медии.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР