Главна дирекция Национална полиция (ГДНП) също взима проби от магистралите,

...
Главна дирекция Национална полиция (ГДНП) също взима проби от магистралите,
Коментари Харесай

И МВР взима ядки от магистралите, министърът обеща поне две производства

Главна дирекция " Национална полиция " (ГДНП) също взима проби от автомагистралите, а Министерство на вътрешните работи министърът дава обещание " най-малко две производства ", които ще са от интереса на Европейската прокуратура.

Това се разбра през днешния ден от думите на Иван Демерджиев в изказване пред публицисти. Но не даде повече детайлности.

" Що се касае до Автомагистрала " Хемус ", отвън производството, по което има и привлечни като обвинени лица - там се чака една банкова експертиза -  по лот 7, 8 и 9 също ГДБОП направи всичко належащо. Материалите са импортирани в прокуратурата в края на предходната година, чакаме дейности от страна на прокуратурата (очевидно има поради ново дело - не това против съдията по футзал Борислав Колев, който потвърдено е теглил десетки милиони на каса, б.р.).

В момента ГДНП работи също по няколко такива разработки, в това число като взети ядки от разнообразни автомагистрали. Така, че има ново продължение по тази тематика и там ще има най-малко две производства от компетентността на Европейската прокуратура. Ще бъде любопитно да забележим по какъв начин ще реагира нашата и надлежно европейската на данните, които се дават ", съобщи Демерджиев.

В момента Министерство на вътрешните работи работи по над 190 сигнала за пазаруване на гласове - оперативни сигнали, т.е. получени в резултат на работата на служители на министерството, регистрира още Демерджиев. Постъпват сигнали и на линиите за жители.

Както Клуб Z писа, за следващ път Министерство на вътрешните работи - този път в лицето на Иван Демерджиев, отхвърли да прави общ щаб и да разменя в действително време данни за купувачи на гласове с българската прокуратура.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР