Главна дирекция Гранична полиция и Дирекция Вътрешна сигурност задържаха двама

...
Главна дирекция Гранична полиция и Дирекция Вътрешна сигурност задържаха двама
Коментари Харесай

Двама гранични полицаи са задържани ГКПП Гюешево за получен подкуп

Главна дирекция " Гранична полиция " и Дирекция " Вътрешна сигурност " задържаха двама гранични служители на реда за получен рушвет.

Оперативните дейности са осъществени по самодейност на " Гранична полиция " в късните часове на 23 март на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ". Двамата гранични служители на реда – на 38 и 49 години, са арестувани от Дирекция " Вътрешна сигурност " и бранш " Специални тактически тействия " на РДГП-Кюстендил минути откакто приели рушвет в размер на 150 евро.

Парите били дадени от албански жители, с цел да може единият от тях – на 39 години, да излезе от България в Северна Македония без да му бъде наложена глоба за превишен престой в страната. В рамките на спецоперацията са задържани и непознатите жители.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор четиримата са привлечени в качеството на обвинени и са задържане за период до 72 часа. Предстои да бъдат импортирани в съда претенции за взимане на ограничения за неотклонение " задържане под стража " по отношение на тях. Работата по случая продължава с осъществяване на интензивни дейности по следствието по формираното досъдебно произвеждане.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР