Главчев обяви, че няма доверие на тези двама министри, като

...
Главчев обяви, че няма доверие на тези двама министри, като
Коментари Харесай

Главев настоява: Дал съм своите предложения за министри, сега на ...

Главчев разгласи, че няма доверие на тези двама министри, като те не могат да работят на оборотите, които той желае, осведоми " Дневник ".

 

" Ще извърша отговорностите си по Конституция и съм го направил. Дал съм своите оферти за издаване на декрет, повече по въпроса няма какво да кажа. Сега на ход е президента Радев. ", разяснява служебният министър председател.

 

В рамките на седмица Главчев изиска от президента да издаде декрет за промяната на двама министри. Това са външният министър Стефан Димитров (на негово място предлага да застане заместник-председателят на ГЕРБ и народен представител от партията Даниел Митов) и земеделският Кирил Вътев, който да бъде заместен от шефа на фонд " Земеделие " Георги Тахов.

 

Радев разяснява: „ От партийни събрания се раздават разпоредби. Как се заплашва министър-председателят? Надявам се Димитър Главчев да си дава сметка за вредите върху кабинета и цялостното доверие върху изборния развой, когато той стремително извършва щенията на своя партиен шеф ”. Президентът чака в петък да се срещне с Главчев, с цел да получи неговите пояснения по препоръчаните нови министри.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР