Главатарят на разбойническата приватизация Иван Костов обяви вчера по Дарик,

...
Главатарят на разбойническата приватизация Иван Костов обяви вчера по Дарик,
Коментари Харесай

Филчев отговори на Костов пред БЛИЦ: Този крадец пълзя пред мен като червей, а сега иска дебат!

Главатарят на разбойническата приватизация Иван Костов разгласи през вчерашния ден по " Дарик ", че ще предложения на обществен спор предходния президент Росен Плевнелиев и някогашният основен прокурор Никола Филчев, които съгласно него твърдяли погрешни неща за неизгодни за страната покупко-продажби.

Костов стигна и по-далеч, като сподели, че счита да провокира по тематиката и сегашния министър председател, само че когато към този момент не заема поста. Според него изказванията на цитираните персони нямали общо с информацията в формалните документи.

Проф. Никола Филчев изясни какво се крие зад провокацията против премиера Борисов и основния прокурор Цацаров

По този мотив БЛИЦ потърси за коментар проф. Никола Филчев. Ето какво съобщи той пред шефа на медията Ивайло Крачунов във връзка думите на Костов.

" Това е краят на един граблив измамник. Време е Костов да влезе в пандиза. Разбойническата приватизация на държавната благосъстоятелност, която той извърши, лиши бъдещето и очакванията на доста генерации българи. Този мрачен мангалски индивид употребява наивността на българите и продаде държавно имущество на стойност 30 милиарда $ за цена 3 милиарда $. В резултат на това той и неговата тайфа забогатяха безумно, а българите се трансфораха в най-бедните, най-болните и най-необразованите хора в Европа. Заради него през днешния ден няма пари за заплати, пенсии, за опазване на здравето и за обучение ", съобщи проф. Филчев пред БЛИЦ.

На въпрос на БЛИЦ дали е подготвен да взе участие в спор с Костов, Филчев бе безапелационен:

" Що се отнася до това, че желал някакви полемики с мене, на които да се оправдава пред българския народ за грабежа, ще му кажа нещо, което знае: той не ми е от категорията. Костов е евентуален обвинен и чака всеки миг да поеме към пандиза, където ще изкара старините си. Заедно с другарчето си Прокопиев.

И в този момент с цел да отклони публичното внимание и да усили смисъла си, той се пробва да влезе в разговор с мене, който подслушваше! Да се готви за съда. – Там да изяснява мафиотските си далавери. А пред мен той нееднократно лазя като червей и плака, че татко му щял да почине, щерка му щяла да пометне, жена му щяла да се разболее от тази прокуратура. Това са последните издихания на един банкрутирал апаш ".

Ивайло КРАЧУНОВ, blitz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР