Главата на легендарния андроид C-3PO от Междузвездни войни“ ще бъде

...
Главата на легендарния андроид C-3PO от Междузвездни войни“ ще бъде
Коментари Харесай

Продават на търг главата на робота C-3PO от „Междузвездни войни“

Главата на именития андроид C-3PO от „ Междузвездни войни “ ще бъде продадена на търг за кино сувенири, съобщи Си Ен Ен. В една не толкоз далечна вселена почитателите на „ Междузвездни войни “ скоро ще имат опция да закупят главата на C-3PO, която ще бъде продадена идващия месец в границите на голям търг на кино сувенири.

За задачата обаче ще ви е належащо освен Силата да е на ваша страна, защото се чака цената на предмета да доближи зашеметяващите 1,2 млн. $.

Главата е един от над 1 800-те кино и телевизионни сувенири, които ще бъдат препоръчани на търг, проведен от Propstore в Лондон и онлайн сред 9 и 12 ноември. Артикулът, екипиран със светещи очи е от персоналната сбирка на самия C-3PO – Антъни Даниълс, който играе дроида във филмите „ Междузвездни войни “.

Други предмети от сбирката на Даниелс, които са оповестени за продажба, включват ръцете и краката на C-3PO, ръчно анотирани сюжети и неотворена кутия от зърнени храни, употребена като атрибут от C-3PO.

„ Вярвам, че експонатите ще попаднат в верните ръце “, споделя Даниълс в известие за пресата. „ Надявам се, че това може да достави наслаждение на почитателите и колекционерите на „ Междузвездни войни “ по целия свят и да им даде опция да имат парченце от същинското нещо “.

Феновете могат да закупят палтото на дон Вито Корлеоне от „ Кръстникът “, което се чака да доближи цена от 61 000 $ и е носено от Марлон Брандо. Търгът ще предложи за обмен и ръкавицата с железни нокти, носена от Фреди Крюгер в „ Кошмарът на Елм Стрийт “, която се чака да бъде продадена за до 486 000 $.

Междувременно съгласно Propstore на търг ще бъде продадена най-голямата до момента сбирка от сувенири от кино лентата „ Блейд Рънър “, както и емблематичният бич на Индиана Джоунс от „ Храма на обречените “, за който се чака да бъдат платени над 200 000 $.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР