Гласувайте с разум за №2 на 2 април за връщане

...
Гласувайте с разум за №2 на 2 април за връщане
Коментари Харесай

Хиляди посрещнаха Вежди и ГЕРБ в Асеновград


Гласувайте с разсъдък за №2 на 2 април за връщане на постоянна България

“Дошъл съм при вас, с цел да победим. Смисълът на управлението  е да създаваш. Не като едни хора, които  пристигнаха от на никое място, не свършиха нищо и отново желаят властта. Ние няма да вършим акция с ненавист като тях. Ние можем да покажем какво сме направили  и да направим  България  още веднъж постоянна. ”

Това сподели ръководителят на 48-ия парламент Вежди Рашидов – лидер на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив по време на откриването  на предизборната акция в Асеновградснощи.

Хиляди хора от цялата Пловдив област дадоха в Асеновград мощ и кураж с възгласи “Победа ” на претендентите от листата на ГЕРБ-СДС, измежду които педагози, адвокати, инженери, икономисти, бизнесмени.

Пред вас са хора, интелигентни, с обучение и потвърдили се професионално, които могат да носят отговорност. Доверете им се, гласувайте и дайте още веднъж глас за ГЕРБ-СДС с номер 2! Имаме задоволително опит, знаем посоката и пътя и ще създадем по този начин, че България да излезе от рецесиите, акцентира регионалният координатор Георги Мараджиев.

И този път акцията ще е очи в очи, положителна и доброжелателна, с цел да стигне до всеки човек, даже до тези, които се двоумят дали да отидат до урните. Защото е значимо по какъв начин ще се ръководи страната ни след 2 април. Само ГЕРБ има стратегия и готови експерти във всички области, които незабавно ще могат да се заловят за работа.

Това удостовери и лидерът на листата Вежди Рашидов, който благодари на Бойко Борисов за това, че приготвя младежи за ръководството на страната.

Всеки може да види направеното от ГЕРБ от Видин до Кърджали, по тази причина ви приканвам – вашата бюлетина е тази, която ще работи  за вас. Гласувайте с разсъдък,  избирайте с разсъдък, прикани лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област Вежди Рашидов.

ПЪЛНАТА ЛИСТА НА ГЕРБ-СДС ЗА ПЛОВДИВ ОБЛАСТ

1. Вежди Рашидов -склуптор
2. доктор Иван Червенков- анестезиолог
3. Йордан Кръстанов –СДС- бизнесмен
4. Младен Шишков -инженер
5. Данка Зидарова – Люртова -икономист
6. Запрян Янков -икономист
7. Иван Вангелов –ветеринарен доктор
8. Сузана Алекова –юрист, гражданска квота
9. Мариан Бакалов -предприемач
10. Георги Тричков -педагог
11. Екатерина Тошкова -педагог
12. Петър Матрев -механик
13. Диана Атанасова -икономист
14. Иван Петков – бизнесмен
15. Петър Стаменов -финансист
16. Йордан Куцев -мениджър
17. Нели Минчева -инженер
18. Петя Стайкова –технически помощник
19. Генчо Кенаров -предприемач
20. Николай Кънев –мениджър
21. Елена Неделева -педагог
22. Румяна Апостолова -педагог
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР