Гласуването срещу споразумението за Брекзит е исторически провал на британски

...
Гласуването срещу споразумението за Брекзит е исторически провал на британски
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Няма как Великобритания да излезе от ЕС със споразумение


Гласуването против съглашението за Брекзит е исторически неуспех на английски министър председател откогато съществува английския парламент. Никога това не се е случвало предложение да бъде отхвърлено с 230 гласа разлика. Англия уведоми Европейски Съюз, че желае да излезе. От официална позиция, в случай че нищо друго не се случи на 29 март Англия ще излезе от Европейски Съюз, имаше договаряния и договорености. Това сподели някогашният вънпшен министър Ивайло Калфин в ефира на БТВ.

„ Не мисля, че нови договаряния ще доведат до нещо ново. Няма по какъв начин да се излезе със съглашение “, безапелационен бе той.

Според Калфин британците, които желаят да спрат Брекзит, нямат задоволително посланичество, с цел да го създадат. „ Британското общество към този момент е разграничено. Всеки референдум разделя още обществото. Няма по какъв начин да се реализира втори референдум “.

„ Сътресенията в английската стопанска система занапред ще се задълбочават “, предвижда той. „ Хубаво беше да имаме министър, който да изследва всеки възможен сюжет след Брекзит. Някои държавни управления е Европа към този момент работят. Ние се оставяме Европейска комисия да ни реши казуса “, означи той.

„ Друг проблем са еврозборите - Англия ще изпрати ли представители в Екологичен потенциал. 72 са местата за английските депутати. Засега всички порти са отворени “, сподели още Калфин.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР