„Гласуване на кабинета ще има още в понеделник. Няма да

...
„Гласуване на кабинета ще има още в понеделник. Няма да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Гласуване на кабинета ще има още в понеделник

„ Гласуване на кабинета ще има още в понеделник. Няма да губим нито минута – проблемите са доста остри във всички сфери “, сподели Кирил Петков след връчването на мандата за сформиране на кабинет.

„ Има остра потребност от смяна. Ще вкараме всички старания, ще съберем най-хубавите хора в регулаторите, ще се надяваме да сме със стъпки напред в правосъдната промяна. Надявам се българите, които чакат от нас доста, да останат удовлетворени от работата ни “, сподели още Петков.

„ От понеделник до този миг тези министри, които са препоръчани, те оферти на съдружните сътрудници. Ние им даваме заем на доверие. От понеделник тези министри стават министри на България. Всички ще се мерят по един критерий “, сподели Петков.

„ Няма да има нито един лев, който да бъде изхарчен по неверен метод. Ако някой си го разреши, ще се опитаме да го заловим “, сподели Петков.

Като първи цели Петков дефинира преодоляването на цената на тока и коронавирусната пандемия.

„ Сметките пресират бизнесите и не би трябвало да даваме опция за цените на тока да се усилват за битовите консуматори. Втората значима стъпка е преодоляването на коронавирусната рецесия. Не може с всеки нов вид на вируса да има нова вълна и да затваряме стопанската система “, сподели Петков.

Той добави, че най-хубавите специалисти ще се опитат да разяснят изгодата от имунизацията.

Петков издаде и двама от министрите – Теодора Генчовска ще бъде министър на външните работи, а министър на културата ще бъде Атанас Атанасов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР