Гласувах за Варна такава, каквато искам да я видя, каквато

...
Гласувах за Варна такава, каквато искам да я видя, каквато
Коментари Харесай

Коцев: Гласувах за Варна такава, каквато може да бъде, но не е

Гласувах за Варна такава, каквато желая да я видя, каквато може да бъде, само че не е. Това съобщи претендентът на “ “- “ “ за кмет на Варна Благомир Коцев. Той се изправя на балотажа през днешния ден против Иван Портних.

„ Много неща се направиха тук, само че могат да се създадат в пъти повече. Убеден съм, че след днешния ден ние ще имаме опцията да покажем на варненци, че можем да създадем Варна доста по-красив град, че може да се работи доста по-ефективно. В живота на всеки от нас има моменти, които са доста основни. Днес е подобен миг “, разяснява той.

Той прикани: „ Всички варненци дано излязат и гласоподават, с цел да знаем, че сме дали всичко от себе си през идващите четири години, с цел да върви Варна напред. Колкото повече хора гласоподават, толкоз повече купеният и манипулиран избор ще бъде занулен. Варна ще има по-голям късмет да стане доста по-добър град. “

Той разясни, че е дал своя вот с машина.

„ Призовавам хората да гласоподават с машини, невалидните бюлетини няма по какъв начин да съществуват, операциите са доста по-малко по този начин.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР