Гласувах за силен човек, който е показал, че има позиции,

...
Гласувах за силен човек, който е показал, че има позиции,
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Гласувах за силен човек, който е показал, че има позиции

Гласувах за мощен човек, който е посочил, че има позиции, че не се тормози да приказва за най-дълбоките и най-страшни проблеми и да дава оферти, съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова.

Гласувах за самоуверен човек, който не се тормози от диспути, има своите решения и не се измъква с общи формулировки, добави тя.

Вицепрезидентът Илияна Йотова гласоподава на втория тур на локалните избори в Софийската професионална гимназия по електроника " Джон Атанасов ".

Предстои да се прегледа този въпрос в най-скоро време, отговори тя на въпрос дали е основателно настояването на премиера акад. Николай Денков към президента Румен Радев да освободи ръководителя на Държавната организация „ Национална сигурност “ (ДАНС) Пламен Тончев.

Много са незнайните към момента. Не знаем какви са резултатите от инспекцията на министъра на електронното ръководство и на неговия заместител. Къде е тази флашка и какво има на нея. Този въпрос не се взема решение в навечерието на изборите в петък или в изборния ден, разяснява Илияна Йотова.

Правителството координира работата на службите, сподели министър председателят през вчерашния ден и добави, че е изгубил доверието в управлението на ДАНС. Днес Денков сподели, че към момента не е получил отговор за поисканото от него освобождение на ръководителя на ДАНС.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР