Гласувах за президент-държавник, който винаги ще се ръководи от българския

...
Гласувах за президент-държавник, който винаги ще се ръководи от българския
Коментари Харесай

Гласувах за президент-държавник, който ще се старае да има мир

" Гласувах за президент-държавник, който постоянно ще се управлява от българския народен интерес. Дадох гласа си за президент, който ще се старае да има мир и няма да въвлича страната във военни спорове ". Това съобщи водачът на БСП в оставка Корнелия Нинова, незабавно откакто упражни правото си на избор.

" Гласувах за президент, който ще постанова несъгласие на закони, в които има подозрения за корупция и лобизъм. Ще трансформира КСНС в органи, където държавници ще мислят за България ", добави тя.

" От диалозите, които имахме с " Продължаваме промяната ", съм обнадеждена. Имаме кардинално съгласие. Поставяме си стратегиите на масата и започваме да преговаряме ", сподели още тя.

По думите ѝ, най-важното все още, е приемането на бюджета за идната година.

" За всичко ще ви държим в течение. Имаме мандат да стартираме тези договаряния, дано да потръгнат. Всичко ще бъде обществено, пред вас, всички диалози. Математиката, в случай че желаеме кабинет на смяната, не може да стане. Тепърва ще беседваме за министри ", продължи тя.

" В решението на Националния съвет има такива тематики и това е Македония и Истанбулската конвеция ", уточни тя тематиките, по които социалистите няма да правят отстъпка при договарянията за съставянето на кабинет.  " Решението е аз и екипът, който участвахме в предходните договаряния, да продължим да ги води този екип ", приключи Нинова.

" Искам да поздравя всички с Деня на християнското семейство. Това е най-ценното, което имаме - фамилията, децата и околните ", поздрави тя по случай празника.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР