Гласувах срещу разпада на държавността, беззаконието и корупцията, за свободна

...
Гласувах срещу разпада на държавността, беззаконието и корупцията, за свободна
Коментари Харесай

Президентът: Изборите трябваше да са още миналата година

Гласувах против разпада на държавността, беззаконието и корупцията, за свободна и просперираща България. Това съобщи президентът Румен Радев, който след леки усложнения даде гласа си с машина в изборната секция в Професионалната гимназия по превоз „ Макгахан” в София.

Макар и мъчно, българите вземат през днешния ден ориста си в свои ръце и тези избори ще са първата стъпка на завръщането към нормалността, към завръщането към законите и разпоредбите, към осъзнаването на силата на груповото дейнствие, към отприщването на големия капацитет, който носи народът, съобщи Радев след вота.

Той прикани всички българи да гласоподават, тъй като " другояче историята ще ни изпрати на изправителен по народна власт ".

Нека всички дадем гласа си през днешния ден, с цел да имаме един внушителен и заслужен парламент, сподели още президентът. Той добави, че от доста време гласоподава в тази секция и за първи път виждал такава интензивност.

Това демонстрира, че в действителност има ангажираност на българите към тези избори. Иначе изборите трябваше да бъдат доста по-рано, още предходната година - хаосът щеше да бъде избегнат, животът на доста българи - съхранен, хиляди български фамилии и компании щяха да бъдат избавени от фалит, добави Радев.

Това не беше класическа акция, искахме да забележим повече конфликт на хрумвания, визии и виждане на партиите по какъв начин да се развива България оттук-нататък, разяснява Радев.

Ако съдът удостовери всеобщият пробив в персоналната сигурност, това значи, че имаме бездънен вътрешен проблем, който компрометира освен националната сигурност, само че и тази на съдружниците. Затова, вместо самохвалства, би трябвало да имаме отговори на тежки въпроси, сподели Радев в коментар на шпионския скандал. Той очаквал освен цялостно следствие, само че и изчерпателен разбор.

Следващото държавно управление го чака доста работа, с цел да възвърне държавността, сподели още Радев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР