Гласовият асистент възприема функциите на генеративния изкуствен интелектИзкуственият интелект ще

...
Гласовият асистент възприема функциите на генеративния изкуствен интелектИзкуственият интелект ще
Коментари Харесай

Amazon Alexa скоро ще получи AI подобрения

Гласовият помощник възприема функционалностите на генеративния изкуствен интелект

Изкуственият разсъдък ще навлезе осезаемо в продуктите и услугите на Amazon
(снимка: CC0 Public Domain)

Гигантът в онлайн търговията Amazon работи по внедряване на генеративен изкуствен интелект в своите артикули, в това число в гласовия помощник Alexa, заяви основният изпълнителен шеф Анди Джаси, отчитайки приходите на компанията за второто тримесечие на 2023 година

„ Всеки отдел на Amazon има доста начинания за генеративен A, които се осъществят сега “, сподели Джеси. „ Те варират сред това, което ни оказва помощ да бъдем по-рентабилни и интелигентни в ръководството на интервенции и разнообразни типове бизнес, и това, което е в основата на всяко едно от нашите оферти към клиентите “, добави мениджърът.

Става въпрос за AI планове в търговията и облачните услуги на AWS, рекламния бизнес и стартирането на устройства, за Alexa и развлекателната промишленост, изброи Джеси. „ AI ще бъде в основата на това, което вършим. За нас това е забележителна инвестиция “, акцентира той, представен от The Verge.
още по темата
Някои от тези начинания може скоро да бъдат внедрени в действителни артикули, налични за необятна публика. Възможно е Amazon да разгласи основани на AI усъвършенствания за Alexa на събитието Amazon Devices & Services, планувано за 20 септември.

По-рано тази година Amazon разгласява разгласи за наемане на експерти, които биха могли да оказват помощ за възстановяване на търсенето в Amazon посредством „ интерактивна връзка “. Така че е изцяло допустимо компанията да показа скоро нови технологии в тази посока, основани на AI.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР