Гласовитата изпълнителка си угажда, що се отнася до тоалетите си Лили

...
Гласовитата изпълнителка си угажда, що се отнася до тоалетите си
Лили
Коментари Харесай

Ето за какво похарчи Лили Иванова 70 бона от богатството си

Гласовитата изпълнителка си угажда, що се отнася до тоалетите си

Лили Иванова сподели част от най-актуалния си дрешник, оценен от експерти за близо 70 бона. Предполага се, че примата ще употребява някои от тоалетите и във финалната част на турнето си започващо в понеделник от Варна.

Сред стилните находки на примата са тоалети от последната сбирка на огромни международни дизайнери. Сред обувките се откроява модел на световноизвестния Ив Сен Лоран. Черното украшение е поръчвано най-вече от международни звезди, а цената му е 2000 лева
 
Цената на другите обувки на естрадната звезда също не отстъпват, въпреки и да не са модели на именити дизайнери. В дрешника й участват няколко чифта боти от есенните сбирки на няколко първокласни италиански марки, а цената единствено на чифт от тях е 4000 лева

Феновете на певицата са привикнали да я виждат главно облечена в бяло и черно, по тази причина не е чудно, че в избора й и този път откриваме няколко бели тоалета.

Сред тях е настоящ сет от риза и панталони покрити с кристали на дизайнера Александър Уанг. Цената на костюма е 2500 лева Кожено яке с капси е един от най-атрактивните тоалети в дрешника на звездата, а цената му е 8000 лева писа “Телеграф “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР