Гласовете на БСП ни трябват, за да убием ламята и

...
Гласовете на БСП ни трябват, за да убием ламята и
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Без БСП не можем да убием ламята


Гласовете на Българска социалистическа партия ни трябват, с цел да убием ламята и без тях не можем да го създадем. Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия адв. Николай Хаджигенов, съпредседател на обединението „ Изправи се! Мутри вън! “. Той обаче разясни, че това не значи, че обединението ще се ожени за социалистите или че ще създадат обща коалиция.

Преговори за кабинет към момента не се водят, само че аз персонално съм подготвен да стартира договаряния незабавно, тъй като това е значимо, счита още Хаджигенов.

Предложенията на Борисов за програмно държавно управление и за поддръжка на кабинет на „ ИТН “, той дефинира като опит на премиера да оцелее още един ден.

Част от хората желаят незабавно нови избори, като че ли изборите са вълшебна пръчица, с която Бойко Борисов ще изчезне и ще бъде оправена страната. Искаме ли „ Обединени патриоти “отново в Народното събрание? Искаме ли Васил Божков? Сега е моментът, в който ГЕРБ и Бойко Борисов се гърчат, акцентира адв.Хаджигенов.

Ако в този момент създадем нови избори, каква е вероятността той да извади още един златен пръст – много сериозна, разяснява още съпредседателят на „ Изправи се! Мутри вън! “. Това, което би трябвало да създадем е да съставим държавно управление и да довършим ламята. За това държавно управление може да има доста къс живот, само че за този къс живот би трябвало да променим Изборния кодекс, с цел да можем да променим метода на осъществяване на изборите, настоя юрист Хаджигенов.

Според него е допустимо да има избори 2 в 1 наесен – предварителни парламентарни избори и президентски избори. Това върху, което обединението мисли е по какъв начин да има държавно управление. В една естествена работеща народна власт няма значение кой ще бъде министър-председател, уточни Хаджигенов. От коалиция " Изправи се! Mутри вън! " са подготвени на всичко, с цел да приключат ГЕРБ и да стартира да градят. Ако би трябвало да поддържат държавно управление, с цел да трансформират нещата, биха го създали.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР