Гласоподавателите в Чикаго отхвърлиха увеличението на градския данък върху прехвърлянето

...
Гласоподавателите в Чикаго отхвърлиха увеличението на градския данък върху прехвърлянето
Коментари Харесай

Гласоподавателите в Чикаго отхвърлиха промяната на данъка върху недвижимите имоти за финансиране на програми за бездомни

Гласоподавателите в Чикаго отхвърлиха нарастването на градския налог върху прехвърлянето на парцели с висока стойност на референдум във вторник, сподели Асошиейтед прес, оставяйки неизпълнена дългогодишна цел на кмета Брандън Джонсън и прогресивните демократи, които желаеха да употребяват нови доходи за справяне с бездомността в третия по величина град в страната.

Резултатът пристигна след дни на броене на бюлетини, в това число гласове по пощата, които не са могли да бъдат регистрирани в деня на изборите.

Групите за недвижими парцели предизвестиха, че новите ставки биха били евентуално пагубни удар върху пазара на офиси в центъра, който към този момент губеше стойност и се бореше със свободните работни места.

Гласуването пристигна в нерешителен политически миг в Чикаго, град, доминиран от демократите, където бездомността стана по-видим след пандемията и напорът от мигранти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР