Гласоподавателите гласуваха между 7 сутринта и 10 вечерта в четвъртък

...
Гласоподавателите гласуваха между 7 сутринта и 10 вечерта в четвъртък
Коментари Харесай

Междинните избори на Ръдърглен и Хамилтън Уест: Гласуването приключи и в момента тече преброяване за заместването на Маргарет Фериер

Гласоподавателите гласоподаваха сред 7 сутринта и 10 вечерта в четвъртък за междинните избори, като се чака да бъде разгласен наследникът на госпожа Фериер в ранните часове на петък сутринта.

Четиринадесет претенденти се борят за горещо оспорваното място.

Всички погледи ще бъдат ориентирани към SNP и шотландските лейбъристи - като и двете партии се отнасят към междинни избори като значимо полесражение преди идващите общи избори в Обединеното кралство.

Мястото в Южен Ланаркшър се сменяше сред партиите на всеки от последните три общи избора.

Г-жа Фериер, която завоюва място за SNP през 2019 година, беше принудена да седи като самостоятелна, откакто загуби партийния бич, когато се разкри нейното нарушаване на Коронавирус.

Ръдърглен и Хамилтън Уест: Междинни избори за заменяне на опозорения народен представител

Впоследствие госпожа Фериер беше упрекната от полицията, подредено й беше да поеме неплатена работа, отстранена от Камарата на общините за 30 дни и отстранена от мястото си след сполучливо отзоваване петиция.

Преброяването се прави в централата на Съвета на Южен Ланаркшир в Хамилтън.

Кой е прав?

• Глория Адебо (Шотландски либералдемократи)
• Бил Бонар (Шотландска социалистическа партия)
• Гари Кук (Независим)
• Андрю Дейли (Независим)
• Камерън Иди (Шотландска зелена партия)
• Принц Анкит Лав (Независим)
• Найл Фрейзър (Шотландска фамилна партия)
• Юън Хойл (Volt UK)
• Томас Кер (Шотландски консерватори)
• Кейти Лоудън (SNP)
• Кристофър Сермани (Шотландска профсъюзна и социалистическа коалиция)
• Майкъл Шанкс (Шотландска лейбъристка партия)
• Дейвид Старк (Обединено кралство за реформи)
• Колет Уокър (Партия за самостоятелност на Шотландия)

SNP: Кейти Лоудън

Изображение: Лидерът на SNP Хумза Юсаф и претендентът Кейти Лоудън пред изборна секция в Камбусланг по-рано в четвъртък

SNP издига съветника от Южен Ланаркшир Кейти Лоудън.

Бившата начална учителка живее в изборния регион от 14 години и е консултант от 2017 година

Г-жа Лоудън има вяра, че междинните избори са опция „ да се покаже на Уестминстър, че Шотландия желае – и заслужава – по-добре от статуквото на торите ".

Тя добави: „ Тори и лейбъристите в този момент стоят ръка за ръка по редица нездравословни политики, в това число Брекзит и ограничаването за две деца и клаузата за обезчестяване, която визира 1600 деца в Ръдърглен и Хамилтън Уест. "

По време на акцията си госпожа Лоудън сподели, че ще упорства Уестминстър да възвърне отстъпката от сметката за сила от £400, с цел да помогне на фамилиите, които се борят през зимата.

Тя сподели също тя с наслада би се изказала по въпроси, които са засегнали непропорционално нейните гласоподаватели.

Тя сподели: „ Не се срамя да изляза напред. Имам ухото на първия министър и ухото на министри, изключително посредством тази акция. “

Г-жа Лоудън също упрекна съперника господин Шанкс, че „ приказва единствено за Маргарет Фериър “ на прага и съобщи шотландски Лейбъристите „ не оферират нищо “.

Когато преброяването стартира, източник от SNP сподели пред Sky News: „ Трябва да бъдем реалисти. Беше сложен миг и считаме, че изборната интензивност ще бъде доста ниска. “

Шотландски лейбърист: Майкъл Шанкс

Изображение: Заместник-лидерът на Шотландските лейбъристи Дейм Джаки Бейли, водачът на лейбъристите сър Кийр Стармър и шотландските лейбъристи водачът Анас Сарвар се причисли към претендента Майкъл Шанкс в акцията

Шотландските лейбъристи поддържат учителя от Ренфрушър Майкъл Шанкс.

Г-н Шанкс по-рано влезе в заглавията, откакто тичаше по всички 6110 улици в Глазгоу. Той стартира предизвикването по време на първо блокиране на Коронавирус и „ пресече финалната линия “ през януари предходната година.

Партията на сър Кийр Стармър се надява, че победа в Rutherglen и Hamilton West ще покаже, че лейбъристите могат да реализират облаги против SNP на идния общ избори, което евентуално проправя пътя за връщането на партията на власт в Уестминстър.

Шотландските лейбъристи сложиха рецесията на разноските за живот в центъра на своята акция.

Той изложи оферти за справяне с казусът - в това число проект за чиста сила, който съгласно известията ще спести на семействата до 1400 английски лири годишно и нова договорка за работещите хора, която съгласно нея ще усили минималната заплата и ще направи труда заплатен.

Както се стигна в ход, заместник-лидерът на шотландските лейбъристи Джаки Бейли сподели: „ Майкъл Шанкс би трябвало да се гордее с енергичната акция, която управлява в Ръдърглен и Хамилтън Уест.

„ За всички е ясно, че шотландските лейбъристи в миналото са по-сериозна мощ в шотландската политика.

„ От проектите ни да създадем труда си заплатен до дейностите за вкарване на пари в джобовете на работещите хора, шотландските лейбъристи гордо организираха акция за целите на хората.

„ Хората на Rutherglen и Hamilton West се изрекоха – скоро ще разберем дали са избрали нов старт с шотландските лейбъристи. “

Шотландски консерватори: Томас Кер

Изображение: Шотландски Лидерът на торите Дъглас Рос с претендент Томас Кер, втори вдясно. Снимка: Шотландски консерватори

Шотландските консерватори поддържат съветника от Глазгоу Томас Кер, който даде обещание да се оправи с рецесията с разноските за живот, да понижи времето за очакване на NHS и да отбрани локалните услуги.

Г-н Кер сподели, че SNP ще бъдете „ изцяло съсредоточени върху безмилостното натискане за нов разделящ референдум “.

Той добави: „ Междувременно шотландските лейбъристи не могат да предложат на гласоподавателите ново начало, когато по толкоз доста въпроси не можете да поставите цигарена хартия сред тях и SNP, в това число когато гласоподаваха за неправилния законопроект за самоличността на Никола Стърджън.

„ Изключително се забавлявах да приказвам с гласоподаватели в този изборен регион и защото съм израснал в сходни общности, мога да се свържа с провокациите, които те са изправени сега. "

Шотландски зелени: Камерън Иди

Изображение: Джилиан Макей MSP и съ-лидерът на Шотландските зелени Лорна Слейтър с претендента Камерън Иди. Снимка: Шотландски зелени

Студент Камерън Иди се застъпва за шотландските Зелени и прикани гласоподавателите да слагат „ хората и планетата “ преди всичко в дневния ред на Уестминстър.

Той сподели: „ Тори бяха злополука за нашата околна среда. Петролното находище Rosebank, което те утвърдиха предходната седмица, ще има опустошително влияние за десетилетия напред.

„ Имаме потребност от незабавни дейности в региона на климата, в случай че желаеме да имаме някакво стабилно бъдеще. “

< p> Г-н Иди сподели, че всеки глас за Шотландските зелени ще бъде глас за дейности в региона на климата и за справяне с рецесията с разноските за живот.

Ако бъде определен, той сподели, че ще се бори за премахването на „ жестокото две деца ограничаване на компенсациите и уговорка за обезчестяване, като в същото време пазиме нашата околна среда ".

Шотландски либералдемократи: Глория Адебо

Изображение: Лидерът на шотландските либералдемократи Алекс Коул-Хамилтън с претендент Глория Адебо. Снимка: Шотландски либералдемократи

Анализаторът на данни Глория Адебо се кандидатира за Шотландските либералдемократи.

Г-жа Адебо сподели, че гласоподавателите са били „ мощно наранени от ненужни и нездравословни съкращения на държавното управление на SNP “.

< p> Тя добави: „ Сега наподобява, че съкращенията на SNP ще доведат до затваряне на всички локални полицейски сектори в региона – в допълнение към опасността за домовете за възрастни хора, дневните услуги, плувните басейни и оборудванията за отдих.

“ Време е да спрем централизиращите политики на SNP и да дадем обективен дял от шотландския бюджет на локалните служби и локалните хора. “

Г-жа Адебо сподели, че SNP „ няма интерес “ да работи градивно.

Тя добави: „ Вместо да увековечават разделянето, шотландските либералдемократи ще работят в партньорство в Обединеното кралство по основни въпроси като цената на живота и реформирането на Обединеното кралство, с цел да работи по-добре, да укрепи връзките с нашите европейски съседи и изградете дружно по-добър път напред. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР