Гилдията на актьорите ще раздаде годишните си награди, сред претендентите

...
Гилдията на актьорите ще раздаде годишните си награди, сред претендентите
Коментари Харесай

Страхотно признание за Мария Бакалова! Вижте го

Гилдията на актьорите ще раздаде годишните си награди, измежду кандидатите за които е българката Мария Бакалова, оповестяват Асошиейтед прес и " Варайъти ".
Продукциите " Петима от една кръв ", " Ма Рейни: Майката на блуса ", " Минари ", " Една нощ в Маями " и " Процесът против Чикаго 7 " са номинирани за водещата премия на професионалната организация за най-хубав актьорски състав във филм.

Призът за най-хубава актриса ще си оспорват Ейми Адамс за " Елегия Хилбили ", Вайола Дейвис за " Ма Рейни: Майката на блуса ", Ванеса Кърби за " Да намериш още веднъж себе си ", Франсис Макдорманд за " Земя на номади " и Кери Мълиган за " Момиче с капацитет ".

Носителят на оценката за най-хубав артист ще бъде определен всред Риз Ахмед за " Без звуци в живота ", Чадуик Боузман за " Ма Рейни: Майката на блуса ", Антъни Хопкинс за " Бащата ", Гари Олдман за " Манк " и Стивън Юн за " Минари ".

Българката Мария Бакалова е с номинация за най-хубава актриса в поддържаща роля за осъществяването си в " Борат 2 ". Останалите претендентки за премията са Глен Клоуз за " Елегия Хилбили ", Оливия Колман за " Бащата ", Юн Ю-джун за " Минари " и Хелена Ценгел за " Новини от света ".

В категорията за най-хубав артист в поддържаща роля са номинирани Чадуик Боузман за " Петима от една кръв ", Саша Барън Коен за " Процесът против Чикаго 7 ", Даниел Калуя за " Юда и черният избавител ", Джаред Лето за " Малките елементи " и Лесли Одъм младши за " Една нощ в Маями ".

С номинации за най-хубав каскадьорски състав са филмите " Петима от една кръв ", " Мулан ", " Новини от света ", " Процесът против Чикаго 7 " и " Жената знамение 1984 ".
Поредиците " Обадете се на Сол ", " Бриджъртън ", " Короната ", " Страната на Лъвкрафт " и " Озарк " са с номинации за водещата премия на Гилдията на актьорите за най-хубав актьорски състав в ефирен трагичен сериал.

Номинираните продукции за най-хубав актьорски състав в ефирен комедиен сериал са " Мъртъв за мен ", " Стюардесата ", " Велика ", " Шитс Крийк " и " Тед Ласо ".

Наградите на актьорската колегия се считат за стабилен знак за триумф на Оскарите, защото нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и просвета.

Церемонията за премиите на Гилдията на актьорите трябваше да се състои на 14 март, само че беше пренасрочена за 4 април, с цел да не съвпадне с шоуто за водещите музикални оценки " Грами ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР