Гил де Феран, победител в Индианаполис 500 от 2003 г.

...
Гил де Феран, победител в Индианаполис 500 от 2003 г.
Коментари Харесай

Гил де Феран, победител в Индианаполис 500 и бразилска икона, почина на 56

Гил де Феран, победител в Индианаполис 500 от 2003 година и собственик на върха за скорост на затворен курс, умря в петък, до момента в който се състезаваше със сина си на The Concourse Клуб във Флорида, доста някогашни сътрудници потвърдиха пред Асошиейтед прес.

Той беше на 56.

Колегата бразилски водач Тони Канаан сподели, че де Феран е бил със сина си Люк на частния курс в Опа-Лока, Флорида, когато е спрял и е споделил, че не се усеща добре. Канаан сподели, че де Феран явно е получил инфаркт и не може да бъде възроден.

Когато де Феран завоюва Инди 500 през 2003 година за Роджър Пенске, това беше третата поредна победа в „ Най-великия театър в надпреварите “ за Пенске, който към този момент е натрупал рекордните 19 победи в емблематичното съревнование през уикенда на Деня на паметта.

„ Ужасно сме натъжени да научим за днешната трагична кончина на Гил де Феран. Нашите мисли и молебствия са към Анджела, Анна, Люк и цялото семейство де Феран “, сподели Роджър Пенске в изказване. „ Гил дефинира класата ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР