Гигантски небостъргач озадачи потребителите на социалните медии с тънкия си

...
Гигантски небостъргач озадачи потребителите на социалните медии с тънкия си
Коментари Харесай

Вътре в небостъргача с оптична илюзия, който е широк само „няколко инча“ – но хората все още живеят вътре

Гигантски небостъргач озадачи потребителите на обществените медии с тънкия си като хартия тип, защото мнозина се чудеха по какъв начин хората могат да живеят вътре в подобен тясна конструкция.

Умопомрачителната постройка за първи път закупи онлайн известност, откакто потребителите на Douyin, китайския TikTok, разгласиха фрагменти от парцела - който беше наименуван " хартиената постройка на Джънджоу ". Въздушни фрагменти, снимани в центъра на Джънджоу, в китайската провинция Хунан, наподобява демонстрират, че страната на постройката е не повече от няколко фута необятна, едвам задоволително, с цел да може възрастен човек да се движи в нея.

Китайски тънките като хартия здания, постоянно наричани " къщи с пирони " или " тънки здания ", са характерен архитектурен феномен, отразяващ бързата урбанизация и развиване на недвижими парцели в страната. Тези структури, характеризиращи се с тясната си широчина и извисяваща се височина, постоянно са резултат от издръжливи притежатели на парцели, които отхвърлят да продадат домовете си в лицето на дох...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР